Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Nya tatueringen!

Eller tatueringarna borde jag skriva eftersom jag gjorde Philip på handleden sen fixade vi lite blommor och en koifisk på ryggen över den gamla. Blev såå snyggt. Riktigt nöjd =) Den på ryggen är inte klar än, ska dit igen i augusti för att fylla i och göra lite mer. Eftersom det är svart under så behövs det iallafall en gång till för att det inte ska synas igenom. Kom dit strax efter 18 och åkte från Veronika vid 21.30!

Bilder kommer här:



I torsdags blev Nova 11 månader! Så snabbt tiden går! Om bara en månad börjar min lillstumpa på dagis! Det är ganska ofattbart att det redan är dags! Jag som ser små bebisar hela dagarna på jobb tycker det händer VÄLDIGT mycket på bara ett år. Men that´s life, min lilla bebis är snart en stor ettåring =)

Vi var på Ullared i torsdags, min enda lediga dag denna veckan. Sorry Madde att jag behövde boka om med dig. Vi får ses en dag snart. Det är sjukt att jag inte har tid att träffa någon av mina vänner längre. Men det är väl så det är att jobba heltid och ha två små barn, sen så ska man hinna med hemmet och vårda sin relation oxå. Mmm visst! Dygnet skulle varit 48 timmar istället. Vill försöka hinna träffa Lotta oxå som är i Malmö nu, visste inte när hon kom för då hade jag kunnat träffa henne förra helgen kanske. Var ledig då.

Vi hade barnvakt av Novas farmor och faster i torsdags när jag och min käre make var på shoppingtur uppåt landet =)

Här kommer fiiiina bilder från det:



Stort TACK till farmor och faster för passningen av barnen! Det var verkligen jättesnällt!  Och tack Denice för de fina bilderna! 

Kommentarer
Postat av: Denice

Tack själv !

Det var såå mysigt så!





Och dina tattoos blev riktigt snygga! :D

2008-07-13 @ 14:43:58
Postat av: Mia

Så snygg din tatuering med blommorna blev!!!!

2008-07-15 @ 09:26:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback