Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Kväll

Nu är Nova i säng och snart ska jag med krypa ner. Var inne hos Unni och Anders med, de fick sin lille bebis-pojke igår! Stort grattis! Sååå söt är han =) Fått gjort en hel del i huset idag. Nova satt i sin matstol och var samarbetsvillig =) Inte så ofta hon roar sig själv så länge. Vi fick målat taken där nere helt klart + taken i Philips rumoch hallen uppe en gång. Jag målade över Philips ena svarta snedvägg, det svarta de haft till griffeltavla där nere och en liten bit röd vägg där uppe. Sen började vi på stora rummet där nere. Det är två rum i ett kan man säga, kommer fungera som vardagsrum och matrum +arbetskök och badrum med hörnbadkar nere sen uppe finns 3 sovrum, en möblerbar hall + toalett med dusch. Perfekt =) Hallen uppe kan vid behov göras om till ännu ett sovrum.

Så här ser huset ut idag:

Nova rollar =)



Målaren själv ;-) Hallen uppe



Novas rum (ska bli rosa)



Philips rum (ska bli helt blått)



Del av hallen uppe



Nova =) Lite av köket i bakgrunden

 

Köksfönstren



Vardagsrummet



Trappan upp

 

Hallen nere



Planlösning nere



Planlösning uppe



Fick inte med typ badrum, vårt sovrum och trädgården så det får bli en annan dag =) OCH det är under renovering haha, ska ju inte se ut så här sen!

Kommentarer
Postat av: Emma

Ni kommer att få det fint i ert nya hus, men det är lite jobbigt att måla allt... men det är skönt när man e färdig och man kan flytta in. kram

2008-06-15 @ 07:30:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback