Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

När Philip föddes =)

Var ju tvungen att hitta den på Philip med =)



!!!!!!!!!!!!!!!!!02-11-28!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

******v. 38+4******

Kl 2 på natten vaknar jag av värkarna! Förväntansfull går jag upp, väcker T, NU är det dags!! Han ut med hundarna och jag käkar frukost!

Kl 4.50 kommer vi in till KK, då är jag öppen 3-4 cm och har etablerade värkar! *SPÄNNANDE!*

Får EDA satt, akupunktur (som jag senare sliter loss, vilket möööög tyckte jag ) och lustgas utan munstycke. Fattigt förlossningsrum....

Kl 13.30 smäller det till och vattnet går "på riktigt", innan har det bara sipprat ut lite. Känns som jag ska skita på mig...fast jag tog lavemang *shit!* Bokstavligen, haha.

Kl 13.45 är jag helt öppen! (10 cm)

Kl 14.00 krystar jag aktivt och 14.39 är Philip ute!!! LYCKAN KAN JU BARA VARA TOTAL!!! Nr 3333 fick vi :))) Ganska speciellt nr...eller hur???

Vi tog ju inte reda på könet innan Philip föddes så strax efter han kommit ut frågar jag BM vad det blev...hon sa "Såg du inte det?! Då måste du ju kolla nu!" Och jag lyfter väl upp denna slemmiga bebisen Och ser till min stora lycka att det är en pojke...mig spelade det INGEN roll men jag tror att T innerst inne allra allra mest önskade sig en pojke....





PHILIP föddes 28 november 2002 kl 14.39!!! Är man världens lyckligase eller vad??!! Den dagen kommer ALLTID vara den lyckligaste i mitt liv!!

Från början (enligt SM) hde vi bf 29 november så man kan ju säga att det datumet stämde bättre Vår Philip var otålig och ville ut för att se världen =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback