Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Torsdag

Här sitter jag fast jag borde joina Nova och sova lite grann. Men klockan är ju över ett och Philip ska hämtas 14. Planerar att lägga mig tidigt ikväll. Brukar ju sällan bli som man planerar men men =)

Jobbat 7-10 idag typ. Var klar 8.30 men hjälpte sen till med lite städ och så. Underbart väder men eftersom min hals är helt fucked up så valde jag att ta min egen bil. Borde inte jobbat varken igår kväll eller idag men tänkte att det är korta pass så rätt ok ändå. Snoozade till 6.10, sen fick jag bråttom. Har börjat få konstigt ont i huvudet, det hugger till helt plötsligt. Gör skitont men bara ca 2 sekunder....Undra vad det kan vara? Överansträngning kanske nu när jag är sjuk. Ändå håller man på och röjer, tvättar och städar som en tok. Pedant? Nä, inte alls ;-)

Tänkte surfa runt på FL lite sen blir det dagis. Måste hinna hänga tvätt + ladda en maskin till. Micke och jag vet precis en JÄKLA hög med tvätt. Så blir det när man bara låter det vara. Nu är älsklingen på jobb till 22 ikväll. Vi träffas inte så mycket mer typ, eller jo men inte ensamma liksom. Vi måste snart hitta på nåt bara han och jag men det har vi sagt hur länge som helst. Svårt att ha barnvakt till Loppan när hon är som hon är just nu. Det kan ju vara en helg så är Philip ändå hos sin pappa. Denna helgen ska jag inte jobba, Micke skulle men nu ska han inte det. Funderar på bio för mig och Philip imorgon eller söndag. Micke hade planer att åka ut med honom i en båt på lördag, det hade han gillat. Bara det finns flytväst, ungen kan ju inte simma :-o

Lite bilder kommer här:

7 maj

                         

Provar mammas brillor                    mamma

8 maj



på väg nånstans       fundersam                   leker lite själv         somnade

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback