Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Lördagskväll i Kävlinge =)

Det har varit en bra dag trots att den inte alls blev som vi först planerade. Philip har sovit en del under dagen och bara tagit det lugnt. Han fick lite mer feber men den verkar ha lugnat sig igen. Jag och Nova begav oss till Center Syd för att leta efter en jacka till mig. Fan vad dyrt allting är *snåååål* Jag har en jacka som jag förvisso haft i en 3-4 år men där blixtlåset nu gett upp. Ska ta och byta det och använda den en vinter till. Kan ju inte gå på en 500-600 kr iaf ;-)

Philip och jag har precis spelat en runda Triominos och nu spelar han spiderman på xbox:et. Vi passar på med lite kvällsmys medans Micke lägger Nova. Hon har fått en väldigt sen kvällsrutin de senaste dagarna. Innan la vi alltid henne till 19 men nu är klockan nästan 21 och igår blev den 21.30 (!) Jag behöver ha iaf en halvtimme/timme till mig själv på kvällen.



Nu ska jag surfa vidare sen blir det sängen, finns det något bättre än att lägga sig tidigt en lördagskväll och vara riktigt osocial ;-) Nä men ärligt, det är ju sjuuuukt skönt att SOVA!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback