Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Måndag

Nova är fortfarande dålig, febrig och snorig för att inte tala om den hemska hostan =( Usch vad det låter! Micke och jag är båda lediga idag men imorgon är han hemma med henne. Vi tar varannan gång när hon blir sjuk så vet man alltid och det blir inget "tjafs" =)

Philip är i skolan, ska åka till Dennis i Oxie direkt efter.

Jagar efter vinterkängor, helst kavat till Nova. Stl 21 har hon. Ringt på en massa annonser men alla är redan sålda. Hittat för 100 kr, nya går de på minst 500. Känns isf som det är aktuellt att köpa nya nästa år. Hennes vita ofodrade kavatskor är fortfarande borta och nu har vi letat överallt i hela huset. Kanske är de på dagis iallafall och kommer fram så  småningom. Tillsvidare har hon bara sina fodrade gröna camo gummistövlar ;-) Men det duger. Har svarat på en annons i Vellinge, gessie villstad där mamma bor. Ett par svarta fodrade kavatskor. Får se om hon ringer/mailar tillbaka under dagen.

På lördag är det dags för Philips kalas. Han har det på stationen i Bjärred. Lämnat ut inbjudningskorten till alla i hans klass idag sen tar vi med till Dennis idag och de andra skickar vi. Hoppas hinna det idag så de kommer fram imorgon. Fan ibland har man alldeles för mycket att göra. Mest på de dagarna man är ledig, konstigt nog ;-)

Ska rasta hunden innan jag drar till skolan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback