Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Trevlig kväll

Fick tag i födelsedags kortet  min pappa skickat till Nova men som skickat till vår gamla adress. Nere på posten fick vi tag i det, jättefint! Tack =) De skulle leta efter mer eftersom han nog skickat paket mm till vår gamla adress och eftersändningstiden på ett år gick ut i juni.



Från igår på Bishops Arms



Vi hade det mycket trevligt igår med god mat, dricka och sällskap =) Först lämnade vi av barnen på Kirseberg resp Kristineberg, mötte upp min kusin vid Mickes mamma på Kirseberg, ställde bilen där och gick in till stan. Har fyra blåsor på mina tår nu *aj* Tur det finns plåster! Väl inne i stan gick vi direkt till Gustav och käkade den efterlängtade Louisiana Kycklingen, gott! Fick en blaskig öl till. Så vidare genom folkmassan ner till Bishops Arms nere vid kanalen och Centralen för RIKTIG öl. De har 150 olika sorters öl (!) Jag är inget öl-fan direkt, dricker det nästan aldrig men ibland är det gott. Gick uppåt igen, sen ner och tog tåget 21.21. Lagom så man kommer isäng i tid =)

Vaknade först kl 8 imorse sen 9.30-10.00 så det var mer lagom. Inte sova hela dagen ju. Ute ösregnar det =( Har planer på att dra ut med syrran idag på festivalen, ev utgång. Vi får se vad vi hittar på. Är båda lite fattiga men tänker att detta kan ändå vara värt det. Läääängesen jag umgicks med syrran och vi bor ca 4 mil ifrån varann så det blir tyvärr att man träffas väldigt sällan =(

Saknar både Philip och Nova! Så är det alltid när man är barnledig. Jag är mer van vid att Philip är borta då och då (det var mkt smärtsamt och jobbigt att vänja sig vid dock!) men med Nova är man fortfarande nästan heöt ovan. Lugnt och skönt är här hemma iaf. Ska på kalas kl 14 imorgon, lilla Celine fyller 2 år.

Hej sålänge!

Kommentarer
Postat av: morfar

I see the princess received her card.... via the post office, and it matches the princess in the car....... why is the interior of the car blue and not pink!!!!!!!

2009-08-15 @ 22:10:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback