Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

2 dec

Jobbat idag igen, helt slut ;-) Men skoj är det. Fått min föräldraledighet beviljad (tror ej den kan bli annat...) Skulle annars jobbat julafton, en del dagar därefter, nyårsafton (kväll) men nu är jag ledig 23 dec-2 jan. Inte riktigt 2 veckor som jag tänkte först men de viktigaste dagarna iaf + att man behöver ju pengar med. Iaf denna lilla familjen haha.

Idag har Micke vabbat och imorgon lär han oxå göra det. På fredag är jag ledig + helgen. Najs. Hoppas Philip kan ha sitt kalas på lördag som planerat. Så ska vi veckohandla på fredag, börjat med nåt nytt haha. Egentligen 1000 kr per vecka till mat + hygienartiklar mm men denna månaden blir det lite mindre. Sen har vi två glasburkar, en för matpengarna och en för övriga utgifter som ska gå till allt annat än mat. Snacka om att man planerar sina inköp. Vi har typ inte handlat nåt sen i fredags, jo nässpray men det är ju LIVSVIKTIGT för mig nu ;-) Funkar det så funkar det, vi handlar verkligen mkt onödigt vanligtvis.

GRATTIS DENNIS SOM BLIR 8 ÅR IDAG! Tänker på dig Emma, hoppas du mår bra...Kramar.


Kommentarer
Postat av: Diana

Vi började veckohandla istället för att storhandla för ca 2 månader sen. Det är enorm skillnad både på kostnader och sen har man alltid det man behöver hemma nu och behöver inte ränna till ica var och varannan dag! :)

2009-12-02 @ 19:41:15
Postat av: Rebecca

Ja precis, jäkla ica. Där e ju skitdyrt och det är tråkigt att handla varje dag...

2009-12-02 @ 20:42:47
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/
Postat av: Angela

Nu har vi gjort stora ultraljudet :-)

2009-12-02 @ 23:38:56
URL: http://beautyblogger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback