Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

update

Nu är vi hemma igen, skönt. Det är riktigt kallt ute ju, minusgrader igen. Blev en vända inom Mickes mormor på Nydala oxå. Sen lite mer körning genom Malmö och hem igen. Stannade till på Värnhem för en kebab/falafel. Nova är INTE från Malmö, det märks. Hon gillar inte falafel eller kebab. Philip däremot älskar det hehe. Men så bodde vi just på Värnhem när vi bodde i Malmö. Jag saknar Malmö ibland, nära till allt, det händer lite mm mm. Men i Kävlinge är det lugnt och bra när man har familj.

Micke tvekar lite angående namnet Charlie. Initialerna blir nämligen CP med vårt efternamn. Mickes mamma har genomgått samma sak eftersom hennes förnamn börjar på C och hon blev retad för det. Ungar är ju som de är. Vad tycker ni? Ska man bry sig om det? Gillar ju namnet så mycket.

Kommentarer
Postat av: jenny ståhl

jag tror att man måste bry sig tyvärr...=( som du själv säger, barn är barn & de kan vara grymt elaka...! Usch!

2009-12-30 @ 18:23:59
URL: http://jennysthl.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag tycker ju inte man ska bry sig om initialerna..en unge kan ju bli mobbad for vad som helst anda. Personligen tror ju jag man blir mer mobbad omm man heter Dexter el Viking tex, vilket gor att jag bara tanker pa nan bla seriefigur av nagon anledning lol Men va vet jag e, det e val "inne" antar jag...fragan e bara hur lange det e det, kanske inte lika kul att heta det om 10 ar tex...men men..det e ju ert beslut :-)

2009-12-31 @ 10:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback