Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Abstinens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BLÄÄÄ vad jag hatar det!!!!! Men jag ska klara det, jag ska se en mening med livet utan dessa underbara giftpinnar! Låter hur sjukt som helst för er där ute som aldrig rökt eller varit i nikotinets beroende men just nu såhär mer än 48 timmar efter stoppet går det i vågor. Upp och ner, emellanåt märker jag inte av det för att i nästa sekund få hjärtklappning och bryta ihop. Men jag bryter inte ihop. Ingen tror att JAG skulle kunna göra det. Som har allt under kontroll, allt på plats, fixar det mesta. Men det kan jag och vid sådana här tillfällen vill jag bara flippa ut. Men jag gör det inte.

Jobbat idag till drygt 15 sen hem och RÖJDE bigtime, Märks vem som varit hemma ;-) Det var smutsigt på golvet med, fläckar. Det gillar inte jag så det blev fram med dammsugaren och moppen. Har ff tvätt där uppe att lägga in...den lämnar mig inte ifred ;-)

IMORGON blir det ny bil! Äntligen. Men jag ska inte klaga på min lilla skrutta. Den har sällan svikit mig (inte efter jag lärt mig hur man manuellt ordnar fram bränsle när bränslepumpen strular!) Inatt när Micke kom hem växkte han mig för jag hade lämnat lampan inne i bilen på och han hittade inte nycklarna nånstans. Konstigt eftersom de satt inlåsta i bilen haha! Så vi fick göra inbrott där mitt i natten. Nu är låskolven ännu mer sönder (gjorde ju inbrott för kanske ett halvår sedan) Det gick att låsa idag när jag parkerade vid jobb men när jag skulle låsa upp trillade låskolven ut och nyckeln fastnade (!) Fick dock ut den och öpp-.nade innifrån istället. Jaja, one more day =)

Alex tittade förbi efter mitt städryck och när jag tänkte käka två hamburgare. Micke sms:ade dock snabbt och sa att moppen dött i Furulund (han jobbar 19-00.30 idag) Så jag smet iväg och hämtade upp honom medans Alex underhäll 4 ungar här hemma! *tack gumman* Synd vi inte hann snacka mer. Sen åkte Alex med kids hem och jag och Nova körde pappa Micke till jobb. Väl hemma var det dags att tömma diskmaskinen och mata Nova med gröt. Nu ska jag lägga in bilder i bloggen sen blir det väl att sova snart. Nova får vara uppe tills jag lägger mig så sover hon längre imorgon =) Skönt!



Kommentarer
Postat av: Mona

Du kommer fixa detta snäckan!! Jag tror på dig :)



Nä jag har inte lyckats sluta än, jag har inte riktigt viljan än, fast att jag önskar jag hade den!



Och ett annat lite tips: Räkna inte timmar och dagar hur länge du har varit utan, det kan bli ännu jobbigare! :)



Kramiz

2009-02-07 @ 21:37:11
URL: http://sashakitty.bloggagratis.se
Postat av: jane

naw va söt hon är nova!

2009-02-10 @ 07:55:38
URL: http://gumpen .blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback