Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Hämta nya bilen!

Nu ska vi snart in till Malmö och hämta nya bilen =) Jag kom precis därifrån, har ju jobbat. Men var tvungen att åka hem om och hämta Micke och kidsen som ska med. Micke får skriva på pappren eftersom jag numera inte har fast jobb. Sa ju upp mig för att börja på BB. Micke ringde precis när jag skulle köra in i Kävlinge. Han hade glömt hämta Philip (!!) Tänkt på det hela dagen sa han och sen bara glömt bort det. Vi hade inte lämnat in några nya tider för denna veckan därför ringde de ej. De skrattade bara och sa: ja det är ju måndag!

Micke ska köra moppe in för någon ska titta på den, fel med den med ju =( Usch dessa bilar/moppebilar/mopeder! Så ska Mickes mamma ställa upp och köra hem en av bilarna tillbaka hit. Sen får vi skjutsa tillbaka henne. Fast då i den nya bilden så det blir ju skoj att provköra lite =)

Under dagen har jag varit i köket och diskat en MASSA! Passat på och ringt en del samtal för att bli av med forden. En kunde ge 500 kr, en annan tog bara emot om den har katalysator. Så får ta reda på det. Varför har inte dygnet fler timmar??

Ska snart göra oss iordning och köra in och hämta upp Micke och hans mamma på Kirseberg så vi kan ta oss till Seat Center så småningom.

Imorgon jobbar jag dag. Kanske hinner skriva mer sen. Haaaaj!!

Kommentarer
Postat av: alexandra

GRATTIS TILL NYKOMMLINGEN, =)))



När får man se vrålåket =)... ja jag e ju ledig allad vaeckans dagar (för jag går ju bara hemma..HAHAHA) men vi kanske kan ta en LÄNGRE träff nästa gång.hihi.. Evelina är ledig på torsdag hade varit kul att träffas alla och SNACKA SKIT =)



KRAM på dig OCH KÖR NU INTE FÖR FORT =))


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback