Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Akuten!

Idag var jag ledig så Micke lämnade Philip innan han stack till jobb. Sen kom Alex förbi med sina två yngsta. Vi gick en runda ner till Preem och tillbaka. Hemma hos oss igen fikade vi =) Kl 12.15 var det dags att hämta Ronja och Philip igen. I dörrarna möttes jag av en av lärarna som sa att Philip skadat tummen! Han hade burit en stor sten och trillat så stenen hade kommit på tummen!! Hans lilla tumme var alldeles blodog och svullen. Ett hål är där i nageln med. Den kunde ju vara krossad eller liknande så vi begav oss hem direkt och tog bilen in till Lund. Hade hela bilen full av sopor så ut med det snabbt och in med ungar och vagn!

Philip skrek jättemycket hela vägen in sen väl inne med. Kom först fel, till barnakuten när vi skulle direkt till stora akuten och ortopeden. Vi var inne ca 13 och vid 15 fick han smärtstillande, tyckte det tog onödigt lång tid! De röntgade och allt såg fint ut. Philip tyckte det var skoj att se sitt skelett i tummen =) Micke kom hem från jobb, moppebilen gick sönder så han tog en taxi in till Lund och tog hand om Nova. De tog buss sen tåg hem!

Läkaren kom tillbaka och konstaterade att inget var krossat eller brutet =))) En undersköterska kom in och la om tummen under lite protester.

Innan vi körde hem blev det korv, läsk och godis på pressbyrån. Nu mår han bra men vilket äventyr!


Kommentarer
Postat av: Evelina

vi kanske borde fundera på att låta barnen gå med stora skidhandskar på sig jämt, så de inte skadar sina små tummar! Stackars Philip, skönt att inget var brutet ialalfall!! kram

2009-01-26 @ 20:40:53
URL: http://metrobloggen.se/evsi
Postat av: Jenny

Aww stackars Philip...

2009-01-27 @ 01:16:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback