Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Vilken helg!

Som mest bestod av att JOBBA! Fredag kväll, lördag och söndag till 15.15. Igår jobbade jag oxå till 15.15 och idag är det 14.30-22. Skulle vara rätt skönt att gå ner till 75% faktiskt. Om det inte vore så att det går ut över vår ekonomi, vilket det ju gör...

Lämnade Philip i skolan 8.30, kom på att jag inte träffar honom förrän 16 imorgon =( Eller jag kommer ju gå in och pussa på honom ikväll när jag kommer hem vid 23 men då är han inte vaken.

Diesel flyttar till Jane och Adnan på fredag är det bestämt. Hur det än är så kommer jag (vi) sakna honom. Man är liksom van vid att han är här men samtidigt är det mycket tid och jobb som vi stället kan lägga på andra saker. Efter båda har jobbat en hel dag och hämtat barnen på dagis och skola samt lagat middag och lagt barnen finns det INGEN energi kvar...tyvärr.

Har vunnit en skitsöt basker/mössa till Nova i massa olika färger till Nova. Perfekt nu i vår. Tradera is the shit =) Nästan alla mina auktioner är slut nu så det börjar bli dags att lägga ut mer. Får ta det i helgen kanske. Vi ska på Johans examens fest på lördag och då är det Davids svensexa med, inte för att den biten rör mig ;-)

Micke har fotodokumenterat lite när jag jobbat.

Lite blandade bilder:













Kommentarer
Postat av: Misan

Vilka härliga bilder :) Kram

2009-01-16 @ 09:06:54
URL: http://trusestar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback