Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Ensam hemma!

Då sitter man här själv hemma. Konstig känsla men jag börjar så sakta vänja mig. Det händer ju inte så ofta, max 2 ggr per vecka och det är bara för några timmar innan det är jobbedags. Idag drar jag en timme tidigare för att hinna med behandlingen. Kom på att vi har nog möte idag på jobb kl ett men det hinner jag ju inte. Och det är bara OM man kan. Idag kan jag inte ;-) Chefen är dessutom på 2 v semester. Ang semester ska jag ha 4 v fr o m 28 juli + 5 dagar INNAN dess med (har 5 dagars ledighet i streck på mitt schema en gång på 10 v så jag passade på att ta det i samband med semestern. Hur jag nu ska kunna vara hemma i 5 v. Vi får planera in massor att göra annars blir jag smått galen.

Det är inte bestämt än heller hur Philip ska vara här i sommar. Vi brukar ju ha 2 v var men om ingen ska åka nånstans kanske varannan vecka räcker? Tycker det är så jobbigt när Philip är borta en längre (mer än 2 dagar numera) period. Jag har gått och vant mig vid att han är mycket hos oss nu. Innan hade vi varannan vecka och då var det "naturligt" liksom. Så 2 veckor nu hade ju känts som ett halvår! Ja så är det.

Precis käkat äpplekaka, min ritual haha! Ingen annan i familjen verkar käka den och man kastar ju inte mat ;-)

Tänkte tvätta bilen men nu orkar jag ej hålla på och byta om osv så tar det imorgon innan Micke börjar jobba. Plus att jag städade som en tok igår så nu behöver jag vila lite =) Skönt!

See U tomorrow!

Kommentarer
Postat av: jane

hej gumman hoppas allt e bra.

hehe ang min favorit maträtt Manti som du läste om, de e bröd me oxfärs i me speciella kryddor o sånt, går inte att förklara men de e såå mumms, adnans mamma e specialare på att laga de, svårt att göra men otroligt gått.

hoppas ni har de bra, ska ju passa barnen på lördag ska bli kul, längtar,

allt e bra med oss, vecka 14+3 idag =) tiden går fort. ska kolla kön den 7 april =)

puss kram

2009-03-04 @ 12:57:08
URL: http://thejade.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback