Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Ont i nacken

Som många andra morgnar vaknade jag imorse med nackvärk =( Jag har vant mig kan man säga emn nu var det ett tag sen sist. Tycker inte jag har legat annorlunda inatt än andra nätter men men ibland får jag ont ändå. Efter lite piller gör det bara ont om jag vrider huvudet jättemycket och bara åt vänster. Det gick bra att jobba iallafall. Dagen på jobb har varit den lugnaste på länge och ändå hade vi en del att göra. Jag och Sofie (min bm idag) gick och handlade bakad potatis bredvid jobb. Riktigt god och det borde den vara för 58 (!) kr. Hon berättade oxå att hon är gravid igen, kul =) Var och varannan är gravid eller har fått barn nyligen på jobb. Många 80-talister börjar oxå poppa barn. Idag hade vi dock en mamma född -65, lite i äldsta laget kanske men vissa prioriterar karriären först.

Philip skrek rätt mycket igår kväll och hostade som om han hade ont i halsen så ingen skola för honom idag. Micke var hemma med honom och Nova på dagis. Imorgon vill han inte heller gå och de har idrott dessutom, lika bra han är hemma eftersom jag ändå skulle hämtat 12.15. Hade planer på öppna förskolan med Alex men Thilde har vattenkoppor. De håller på att läka ut så vi får se.

Direkt efter jobb idag var jag hos Nada. Nu kliar det som bara den, vilket det inte gjort innan men hon säger att det är då kroppen jobbar. Hoppas hoppas =) Hem sen och busade lite med barnen. Mest Nova eftersom Philip fick ta det lugnare. Nova är så himla rolig att jaga och gömma sig för nu! Springer gör hon oxå =)) Stor tjej nu!

Måste posta lite tradera paket imorgon samt få påskrivet en lapp i skolan som FK ska ha. Den är från januari tror jag (!) Men några småslantar är ju alltid något.

Sen imorgon efter vad Alex och jag nu hittar på ska jag och barnen till Madde i Staffanstorp så de får leka lite med hennes lille Elias =) Sen kör jag Philip direkt till Oxie, han ska vara hos sin pappa i helgen. Jag är långledig nu tre dagar, skönt =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback