Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

15 min

Ja max 15 min tog mitt tandläkarbesök. Hur smidigt som helst =) Var ca 5 min tidig och skulle precis sätta mig ner i väntrummet när de kallade in mig, najs att slippa vänta. Sen fick jag en spruta, såklart!! Lagat 2 tänder tidigare, en med och en utan bedövning. Laga hål utan bedövning är nästan i klass med att föda barn, om de skulle borrat i sisådär flera timmar då ;-) Detta var en av de lagningarna som där gått av en liten bit. Nu är jag lite bedövad men det gick bra att äta för en stund sen. Micke är iväg på synundersökning. Philles läxa är färdigläst och lillan är i badet. Philip har mkt lättare för matte än läsning, hehe där är han inte lik mig. Jag hatade matte men hade nog svenska (och idrott) som favoritämne ;-) Tycker fortfarande om att läsa och skriva.

Nova har nästan somnat ca 4 ggr idag men det var för sent för en middagslur, ibland sover hon middag när vi är hemma. Idag var hon inte uppe så tidigt, 7.20 typ. Men tröttheten beror nog på hennes utbrott på väg hem från skolan. Låt mig berätta: Hon blev sur av någon anledning, ville inte gå med oss hem utan åt motsatt håll (som vanligt) Så jag och Philip gick lite före och pratade men hade ju koll på henne för att se vad hon gjorde. Först ignorerade hon oss sen skrek hon och småsprang efter oss. Bra tänkte jag, nu kommer hon. Mmm visst, hon skulle INTE gå med oss! Till slut bara skrek hon. Detta är REN TROTS så jag tar inte upp och daltar med henne. Hon fick kissa på sig i vanlig ordning, vilket händer när man ignorerar hennes utbrott. Ja sen var det ett jävla liv på väg hem en ner i cykelsitsen fick jag henne iaf och hem och byta byxor snabbt iaf. UNGE!!!

Ringde citadellskliniken idag, bara för att jag blev lite trött på att vara gravid och längtar framåt =) 6 mån efter avslutad amning kan jag opereras =) Så vid ca 9-10 mån efter förlossningen då. Pengarna saknas ju såklart men de infinner sig nog på ett eller annat sätt.

Kommentarer
Postat av: Sophie

Vad ska du operera gumman? Kram

2009-11-16 @ 19:26:54
URL: http://flerbarnsmamma.se
Postat av: rebecca

Sophie: allt ;-) nej men jag ska ev göra en bukplastik, får se hur magen ser ut efter denna graviditet. Tror ej att fettsugning räcker. Bröstlyft och en liten förstoring (inget fan av jättetuttar, vill bara ha dom på plats ;-)) sen fettsugning av kärlekshandtagen. Mina åderbråck får jag nog gjorda av landstinget annars läggs de till listan med. Om de ej försvunnit vilket jag hoppas! Fan det kostar att återställas efter graviditeter och amningar ;-) Detta gör jag BARA för min egen skull, fan jag kan ju inte ens bada på badhus eller stranden. Så illa har det blivit, och det är synd. Synd om barnen med för de vill ju så gärna att jag ska bada, inte bara hänga med och titta på. Kram

2009-11-16 @ 19:34:05
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/
Postat av: Sophie

Aha oki då förstår jag. :) Jag skulle också kunna tänka mig det, alltså fixa till brösten (som har försvunnit typ helt haha) och få bort "lite" överflödig hud på magen... men ja, just nu ska jag ju tatuera mig och det kommer gå på runt 20 000 för min helsleeve hehe så en sak i taget. ;) kanske sen, om ett par år.



Tack för din kommentar! Det ska bli såå skönt. Jag gick ju omvårdnad på gymnasiet, hade bara 1 år kvar då jag hoppade av.. sååå dumt! Så jag har ju betyg i många ämnen iaf, så när jag pluggat detta får jag ett slutbetyg.. skönt! Men nu läser jag detta för jag intresserar mig av ämnena och faktiskt har små planer på att starta eget sedan. :) Vore en dröm.. kunna arbeta hemifrån.

KRAM

2009-11-17 @ 09:07:59
Postat av: rebecca

Jo vi har alla våra komplex, för mig existerar liksom inget perfekt men jag vill gärna komma lite närmre ;-) Så att jag e nöjd och bekväm med min kropp.



Wow ska du göra en hel sleeve?? Coolt. Vill jag med göra sen men som dagt det kostar ju en del och man får göra det i omgångar för att palla. Micke satt sex timmar i streck i bulgarien i somras, han sa att det var hemskt. Han tänkte på hur vi klarar av att föda barn ;-) det är ju sååå många fler timmatr i många fall haha.. Jooo det är ju det ;-)

Inom vad vill du starta eget?? Vad spännande! det är ju verkligen e dröm för många, att kunna jobba hemifrån. ha fria tider vad gäller barnen osv osv. kraaam

2009-11-18 @ 20:25:45
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback