Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

julpynt

Då var det dags att plocka fram julpyntet =) Alltid lika mysigt att pyssla med det. Granen väntar vi dock med eftersom Micke vill ha en riktig gran (iår igen...) jag gillar inte riktig gran pga alla jävla barr men men. Vi ska isf ha en riktigt fin kungsgran som inte tappar så mkt barr oxå får väl han städa upp efter den ;-) Förstår inte vad det är för fel på en plastgran?

På ovanvåningen har vi städat och satt upp ljusstakar i alla fönster. I Novas måste vi först ordna förlängningssladd innan den kan lysa. Philips rosa ljusstakar blev det nästan bråk om men det är ju hans och Nova fick en träfärgad eftersom det var det vi hade hemma. Hon får istället välja var en lilla plastgranen ska stå. Sen ska gardiner och dukar strykas och på plats. Vi har bara lite tomtar och sen några värmeljushållare.

Lillan hade 38 grader imorse så det blir att stanna hemma imorgon med för hennes del. Jag är hemma jätteofta men det är mest för om jag jobbar måste Micke dra ut henne när han lämnar P i skolan. Onödigt. Micke börjar ju tidigast 8.45-9.00 så det passar bättre att jag är hemma.

Dagis är stängt idag så jag har ordnat så jag jobbar imorgon istället men nu vet jag inte hur det blir med det. Men iaf på tors borde jag kunna jobba. Onsd är jag ledig enligt schema.


Kommentarer
Postat av: Evelina

Søren envisas oxå med att ha en riktig gran...jag kämpar fortfarande för plastgranen!

ska julpynta på torsdag, myysigt! kram

2009-11-24 @ 07:58:23
URL: http://metrobloggen.se/evsi
Postat av: Anonym

Evelina: Ja men eller hur, vad är dte för fel på plastgran?? Visst inte samma känsla men vill jag lukta på granbarr åker jag till skogen ;-) det är sååå mysigt att ta fram julsakerna!! kram

2009-11-24 @ 09:12:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback