Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Jaha...

...då sitter man här igen. Alldeles för tidigt om med en sovanes Nova bredvid. Hon har ögoninflammation och förkylning, lilla gumman. Måste ordna salva idag om det ej går över med bara tvättning. Innan hon somnade igår hade hon ett mega-utbrott oxå. Vilket stark vilja vår tjej har, det måste vara sååå jobbigt för henne att inte få som hon vill! Men, vi måste ju begränsa henne.

Blev inget sänghämtande igår MEN vi har en annan plan kanske. Jag tänkte låna Philips säng så kan han ta tillbaka sin gamla säng sålänge. Visserligen en växasäng men den går ju att dra ut till maxlängd och han bryr sig knappast om sånt =) Vi får se imorgon.

Nu känner jag verkligen att jag måste utnyttja nätterna bättre. Jag VET hur trött man är sen oxå kanske man blir ensam med att mata om han ej vill ta flaska (!) + Novas trots på det sen har jag alltid så dåligt samvete för Philip för det blir minst tid till honom och han får klara sig själv rätt mycket. Han väljer det iofs sjäv men ändå. Han är bara 7½ år och behöver mig ändå. Nej jag är inte ensam här hemma men jag vill ha tid till ALLA mina barn och JAG är deras mamma, ingen annan =) Sålänge ingen tvingar mig att stå tillbaka så kommer jag inte göra det. Shit, Novas envishet vet man ju var den kommer ifrån ;-)

Det finns en tråd på FL nu om man skulle ammat om ersättning var EXAKT lika bra som bröstmjölk. Skulle ni? Jag skulle inte det! Ärligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback