Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

tankar

Nu är det kväll. Snart ska vi gå upp och lägga oss jag och Nova. Hon ville det när jag frågade henne men hon har sovit middag idag så man vet ju aldrig när hon somnar då. Jag kunde somnat för längesen =)

Philip lämnades hos sin pappa runt 16.30 sen blev det hem och laga mat till mig och Nova. Micke åt lite med oss oxå sen drog han till jobb halv sju som vanligt var 3:e fred o lörd.

Imorgon ska det handlas mat samt vin och cigg. No comments about that. Jag har fan stått ut sen 22 augusti! Det känns fortfarande som det var IGÅR jag slutade röka...Vissa här hemma är ju inte lika duktiga, hmm. Nämner inga namn ;-) Sen ska det städas lite, småfixande. På söndag ska det tvättas sen på eftermiddagen ska vi hem till Mickes mamma och käka middag samt lämna Nova där över natten. Känns som vi har att göra. Tja, sen är det dags att bli föräldrar igen! Känns ju skitskumt =) Verkligen. Fan jag är skitglad att det blir ett snitt, sen om det är så himla mkt bättre än en vaginal förlossning återstår att se men jag har iaf fått som jag vill. Det känns otroligt skönt.

Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback