Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Babbel

Såja, lite fler blogginlägg igen ;-) 

Googlade lite och hittade att förr, innan rekommendationen att helamma till 6 månader, var majs- och mild vällingen från 4 månaders ålder. Har försökt komma i kontakt med BVC idag för att rådfråga. Testar imorgon igen annars köper jag en majsvälling (ska vara extra skonsam mot magen) och blandar 50/50. MÅSTE ju få bukt med dessa tortyrnätter. Elliot behöver oxå sin sömn, han är mer grnig och trött under dagen.

Vågen står på 65 kg nu. Det betyder -23 kg och att jag har 5 kg kvar till "innan gravid vikten" och 7-8 kg kvar till "må bra vikten". Inget jag tänker kämpa för eller så men dit SKA jag.

Nu ska jag slänga soporna och ta en kvällscigg samt en snabb dusch. Micke kommer snart hem från gymmet skulle jag tro.

Imorgon är det inskolning 9-12. Lär nog vara ifrån dagis mesta delen av tiden. ÖF är stängt så det blir att köra hem igen.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej! Kikar in hos dig. Hur mår du, hur är det med allt, haft en fin sommar? Har ni börjat med smakisar? Vi har inte börjat ännu. Med lilla L började vi först vid 6 månader så jag tror jag kör så nu också, helammar tills hon verkar intresserad. Jag mår bra....eller lite förkyld, känner halsont men annars är det bra. Sommaren var bra men intensiv, ingen rast ingen ro med tre små. Stora L, jag och lilla A åkte till mina föräldrar en vecka och så fick mellanbarnet vara med pappa. Det var ett lyckat drag för alla. Då fick jag lite lugn och ro iallafall och lite egentid med stora killen vilket han behövde. Duktig du är med vikten. Själv är jag nästan nere i före-gravidvikt men kroppen är ju annorlunda, muskler borta, mer häng, men men. För mig ska det bli promenader sen måste jag nog börja träna så smått. Kram J

2010-08-24 @ 09:41:14
URL: http://www.hemnorrboda.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Jenny: Hejsan =) Jo här är det bara fint! Trött är iofs bara förnamnet, Elliot sover inte speciellt bra om nätterna. ca 20-01 men sen vaknar han varje/varannan timme. Hur sover Lilla A? Vi har börjat med gröt och potatis/palsernacka. Ammar endast lite grann, resten ersättning. Mysigt att amma men jag känner inte att jag orkar. Är alldeles för stressad för att kunna äta ordentligt så det tar för mkt av mig känner jag. Har börjat jobba timmar oxå och då funkar det inte att helamma. Vår sommar har oxå varit intensiv. Micke tog ut all sin semester i samband med Elliots födelse och började jobba heltid i mitten av juni. Sedan dess har jag haft alla 3 hemma på heltid. Men nu är skola o dagis igång, skönt med rutiner. Ska hämta storasyster på dagis kl 12, då har hon varit där sedan 9. Stora tjejen! Jag har inte gjort något alls för att gå ner i vikt, stressar dygnet runt, äter dåligt och ar (tyvärr) börjat röka igen. Det gör nog sitt till skulle jag tro ;-) Jag planerar OP i slutet av maj nästa år för mage o bröst, helt förstörd efter mina graviditeter....kramar!

2010-08-24 @ 10:55:16
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback