Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Fixar

Städat, diskat, plockat och grejat på nedervåningen. Elliot sover, Philip är över hos grannen och Nova och Micke har precis varit ute och cyklat en runda. Nova är riktigt duktig på att cykla, lite farligt att hon är totalt orädd och gärna kastar sig ut för branta backar eller svänger så snävt så cykeln (nästan) välter!

Ska ta tag i övervåningen oxå nu strax. Igår röjde vi lite däruppe på barnens rum. Herregud vad mycket grejer de har och vilken oordning! Micke har flyttat ut xbox:et i hallen däruppe igen så barnen kan sitta där i soffan istället för i vår säng. Vår och vår, just nu är det Elliots och min säng ;-) Det är ju tänkt att barnens morfar och hans flickvän ska sova i Philips rum på den stora uppblåsbara madrassen (funkade bra sist sa de) och Philip får ha sin säng i vårt sovrum.

När de är här ska de hjälpa oss att bygga ett rum av hallen däruppe. Kommer bli en väldigt liten mörk hall sen men å andra sidan kommer vi ha ett extra rum, om än litet. Vi ska byta rum med Philip, måla om etc och Elliot ska ha det lilla nybyggda rummet. Först hade vi ju planer på att göra ett rum här nere till Philip men det bli ett mycket litet vardagsrum över + att det känns ju sådär att ha Philip ensam på nedervåningen. Visst, han är snart 8 år men ändå. Känns bättre att ha alla samlade däruppe på nätterna om det är något.

Elliot har börjat vakna mer och är hungrig på nätterna. Tror det är en tillväxtperiod. Hoppas på det iaf eller att det är tänder men jag känner ingenting.

Vågar knappt skriva detta men jag gör det iaf: NOVAS UTBROTT VERKAR HA FÖRSVUNNIT! Hur konstigt som helst. Hon är riktigt stolt över det och säger att det beror på att hon blivit stor nu... ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback