Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

3 timmar

Ja det räcker väl med 3 timmars sömn? ;-) Fy fan. Jobbade igår och började kl 17. Skulle slutat kl 22 men det var kris så jag stannade till 23 som blev 23.30 pga massa strul med avvikelserapporter som skulle skrivas. Hemma vid midnatt och då var jag skithungrig så fick käka lite. Somnade väl 00.30 ca vilket ju var rätt bra jobbat, var ju trött så inga problem. Tänkte att Elliot skulle vara snäll och skona sin mamma lite. Nja eller hur. Gav honom en flaska vid midnatt sen var det dags igen vid 02.30 eller nåt sånt och upp 03.30, en timme tidigare än "normalt" alltså. OMG. Hur fan ska denna dagen bli? Micke jobbar 9-18 men så är det sista dagen oxå sen är han pappaledig t o m juli och en bit in i augusti tills inskolningen är klar. Som jag oxå gärna vill (kommer) vara med på.

Funderar på vad man kan ta för att bli piggare. Kaffe överkonsumerar jag redan och det har aldrig haft någon effekt på mig. Kanske dumt att börja med olagligheter nu när man varit så skötsam i snart 30 år ;-) Nej jag får stå ut. Handla till nyår får vi göra imorgon, inget jag gör med 3 barn och för lite sömn i bagaget. Bara dumt.

Igår blev det öf, första dagen av 3 de har öppet nu på lovet. Måndag är nästa men då jobbar jag dag sen onsdag då vi kan gå för jag börjar kl 15 den dagen. Sanna och Alfie var med oss där igår, han verkade ha roligt =) Hög ljudnivå för de som ej är vana. Jag reagerar inte på spnt längre. Totalt immun haha ;-)

Nova sover på Philips rum (!) Med Philip (!!) Hon ville det. Och det har gått bra haha =) Hon är rolig. Har så mkt idéer. I förrgår (tror jag det var) sa hon "Mamma, ge mig en chans!" till mig. Alright ;-) Något annat hon brukar säga är "Jag är arg på er!"

Nä uttråkad lilleman, får avbryta här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback