Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

msn

Någon som testat den nya versionen av msn? Skit tycker jag! Det tog mig lång tid att hitta och installera den gamla men nu är det gjort. Visst, det är kanske en smaksak men nä jag gillade inte den.

Nu har jag och Elliot försökt vila oss. Han har ingen feber och ögonen är bättre men istället har han fått en hemsk hosta så han har hostat var 15:e sekund ungefär under de 1½ timmen han vilade. Hoppas det ger med sig snart. Jag la mig kl 20 igår, somnade strax efter 21 sen var det matdags 22.30 och vid 2.30 tror jag. Uppstigning kl 4 *gäsp*.

De tipsade mig om 4 st tjänster på jobb igår så nu är de sökta =) 2 graviditetsvik och 2 tillsvidare tjänster, en på 100% och en på 75%. Jag är mest ute efter den på 100% så har man möjlighet att gå ner till i tid om man vill.  (och har råd, för det är ju det allt handlar om för oss tyvärr). Jag sökte såklart alla för ett vik är bättre än ingenting =) Passar perfekt att de lägger ut dessa nu!

Ska hämta Philip och Nova vid 13.30. Philip skulle till Lund idag med sin klass. Vara ute hela dagen oxå har han gjort av med sin mössa. Hittade en annan här hemma men den var inte lika varm. Hoppas han inte fryser! Vi hittade inte Novas fina tjocka tröja hon fått av farmor heller. Den är så bra under overallen oxå går den upp i halsen. Efter min dagliga röjning av ovanvåningen så låg den på hennes rum i röran. Såklart. Som jag alltid sagtmen säger det igen; Det finns helt klart fördelar med att ha det städat och i ordning ;-) Synd det bara är jag än sålänge här hemma som delar den uppfattningen...

Gick ok att jobba igår trots att jag hade Elliot på natten, var ju ganska trött och KALLT var det ute och varmt hade vi det i bilen när vi körde runt. Då får man röda kinder ;-) Jobbade till 15.30. Det var ju Lucia igår och vi skulle "firat" det genom att åka till Vellingeblomman (tänkte jag för mig själv iaf) men det blev ju inte eftersom barnen var sjuka så då kan man lika gärna jobba. Får ta Vellingeblomman en annan dag, där är så fint nu under julen =) Nova kommer nog uppskatta det allra mest.

Nä hänga tvätt nu sen röja upp lite, Elliot kan verkligen stöka upp fast han mest kör runt i gåstolen. Han hatar att ligga/sitta på golvet mer än typ 1 minut.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback