Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

igår

Det var jättefint igår, alla barnen var så duktiga. Nova ramlade tyvärr och slog sig lite så hon ville inte vara med på allt ♥

Igår kom resten av bilderna vi tog på öf. Tyvärr var det ju inte många foton som var rätt. Vi tog 3 olika serier, en syskonbild och två på Elliot. En närbild och en helkroppsbild. Ville ha 3 st A4 och sen en A5 på varje och två A3 på varje bild. Tror de heter A3, den storleken spom är lika stor som ett litet kuvert, en halv A5 iaf. Så jag ska returnera en del oxå kommer resten av bilderna om en vecka ca. A4-bilderna ramar vi in och sätter upp och de andra är perfekta julklappar =) Hittade två ramar i vårt överfulla skåp så en A4 på Elliot är redan inramad + en annan syskonbild jag tog här hemma i juni. Fler ramar måste inhandlas för vi har många många foton som bara är liggandes tyvärr.

Grattis till Emma och Dannes Dennis som fyller 9 år idag =) Kommer ihåg när jag såg honom som nyfödd, japp det är 9 år sedan!

Vi blir ca 60 personer på Philips julshow den 7 dec. Många att baka till ;-) Ska ta med vattenkokaren och två saftbringare. Vi tänkte ha en bakardag i helgen. Det är både gympa och gympauppvisning för Nova oxå ska jag jobba 15-23 på lörd och 17-22 på söndag. Fullt upp mao.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback