Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

BVC och Öppna Förskolan

Idag började dagen kl 7 när klockan ringde. Var sååå trött ;-) La ju oss supertidigt igårkväll och jag somnade innan 21 men väcktes sen av Micke som sa att han suttit en bra stund inne hos Philip + gett honom panodil för han skrek så ont han hade i sitt öra. Nej tänkte jag =( Och han var mycket ledsen och sa att han hade jätteont. Efter ett tag somnade han dock och imorse hade han inte ont mer. Min son är gaaanska så gnällig av sig, har så alltid varit så man vet liksom aldrig med honom. Nova däremot är tålig som bara den.

Vi lämnade Philip i skolan 8.15 sen Micke på jobb 8.30 och begav oss till ÖF. Var där till kvart i 11 typ sen blev det BVC. Lillan väger 12.7 kg och är 92 cm. En liten tjej tycker jag? Mest på vikten då. Iaf så passar inte stl 92 längre utan det är uteslutande 98/104 hon använder. Allt annat var bra och lite extra beröm för att hon håller pennan så himla bra i handen (hon har haft rätt grepp sedan hon var 1 år kanske eller när hon nu började rita/skriva. Sen att hon inte har blöja varken dag eller natt. Hon pratade inte så mycket nrä vi var där men lite blygsel är bara normalt. Kunde alla djuren, stapla klossar till ett högt torn mm. Blir kallad till BVC för 4 års kontroll nästa gång. Nu kommer vi ju träffas ändå iom bebis viktkontroller.

Nova trivs mycket bra på ÖF =) Pratar om alla barnen, bebisarna, lek med lera, docor, måla teckningar, hoppa studsmatta, fikan, sångstunden mm mm. Det blev två teckningar målade idag + en till med oss hem som hon gjorde förra fredagen.

Nu väntar vi på att klockan ska bli 17.30 då vi ska köra och hämta Micke på jobb.

Imorgon kl 10 har Nova gympa och sen är det tvätt 12-15. Mamma kommer hit. Nu är det hål på andra sidan i mina mammajeans...suck. Inte lätt att vara en tjockröv hahaha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback