Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Öppna Förskolan

Nova och jag har haft en mycket trevlig dag på öppna förskolan idag. Vi var där 9.15-13.25 så det var länge. Vi har lekt massor, haft sångstund, fikat, gjort armband, målat gipshjärtan och en teckning. Till hennes stora förtjusning var där en hel del bebisat och vår tjej bara ÄLSKAR ju bebisar. Sitter och studerar dem, ger dem saker och klappar dem på kinderna =) Det var ju inte lika skoj att gå därifrån men så är det ju. Philip skulle hem från skolan. Dock ville han inte hem när vi kom ;-)

Blir ett nytt besök på måndag till öppna om Nova (och vi andra) håller oss friska.

Igår var vi och hämtade alla Novas kläder och grejor på dagis. Inte lönt de ligger där och skräpar. Om vi mot förmodan skulle behöva lämna henne så får hon ha sin lilla ryggsäck med kläder i. Nästan ett helt paket blöjor var där oxå fast det är 4 månader sedan hon använde blöja. Snart är det ju ändå dags att vandra in i blöjträsket igen ;-)

Dagis sa att det är myyycket ovanligt att man tar det äldre syskonet från dagis när det kommer småsyskon. Är det så ovanligt egentligen? De allra flesta utnyttjar flitigt de 15 timmarna i veckan. Jag trodde det var vanligare faktiskt att man lät det äldre barnet (Nova är fortfarande liten tycker jag och i vårt fall skulle lämning ske BARA för oss föräldrars skull) vara hemma tillsammans med bebis och en förälder.

Har snackat med sjukvårdsupplysningen. Jag ska till akuten i Lund imorgon bitti för omgipsning. Skenan jag har trycker och skaver som fan.

Vi tänkte kolla in gympan de har inne i Lund nånstans för småttingar. Gratis är det dessutom. Hoppas jag hinner bli färdiggipsad tills dess.

Nu ska jag väcka Nova i bilen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback