Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

50 kanelbullar...

...blev det. De blev riktigt goda. Tror vi ätit för många allihopa. Känner verkligen inget sug efter middag just nu fast det är tid för det. Tagit fram lite köttfärs så får se vad jag lagar av det.

Philip har precis blivit hämtad. Micke drar till jobb senare. Bara Nova och jag hemma ikväll, mysigt. Känns som om jag ibland skulle vilja ha en ensamkväll med Philip oxå. Det är mycket sällsynt dock.

Tända ljus och städat här hemma, mysigt.  Det känns verkligen som fredag trots att jag inte jobbat. Veckan har varit konstig eftersom jag började jobba i lördags efter min ledighet. Jag har ALDRIG haft ett månd-fred jobb men ändå så känns det som måndag när jag varit ledig någon/några dagar. Konstigt.

Hoppas bli förlängd på jobb. Kan tänka mig jobba mars ut oxå. Kommer bli kämpigt men det är ju långtråkigt att gå hemma + mer ekonomiskt att jobba. Jag vill mer och mer att Nova ska vara hemma sen när jag är hemma innan bebis kommer ut samt föräldraledigheten. Micke är inte lika säker. Jag förstår hur han menar, hon är ingen enkel match ;-) Men samtidigt så behöver hon vara med oss mest av allt, ingen annan. Jag VET att jag kan aktivera henne själv, jag anser att hon inte BEHÖVER dagis. Jag kan ge henne det som dagis kan och bättre då ju eftersom jag är hennes mamma. Vi får se. På ondsdag ska hon börja dagis, varit ledig sedan före 18 dec tror jag.

Ska på en lgh visning på söndag och en nästa sönd. Jag är mest nyfiken på den nästa söndag. Större och med en ännu lägre månadskostnad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback