Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Bilreklam

Idag är jag ledig. Skönt och välbehövligt =) Idag gick vi upp halv sju typ, klockan ringde 6 för vi skulle transportera Micke till jobb ;-) Eller ja, han körde ju själv och tankade innan. Vi behöver alla tillfällen till övningskörning. Kl 16 ska vi tillbaka och hämta honom. Nova och jag käkar lite mellis, ska sen röja upp lite innan vi åker.

Anmält min bil till reklam. Man kan tjäna massor på att ha lite reklamdekaler på bilen. Lite osäkert dock om det går eftersom vi leasar bilen men man kan ju alltid försöka. Jag kör ju dessutom  varje dag och inne i stan med (malmö då) Sen om det är viagra eller kopieringspapper man kör runt och gör reklam för kan ju kvitta eller hur ;-) Upp till 4500 kr per månad är iaf "lönen".

Ska kolla runt lite nu efter bra pris på en bilservice. Tips någon? Nån man kan lita på och som gör vad som ska göras. Bilen har gått 5700 mil ca och är en Seat Ibiza från 2005.

Kommentarer
Postat av: jenny ståhl

häftigt. var kan man läsa mer om bilreklam?

kram

2010-01-05 @ 15:50:28
URL: http://jennysthl.blogg.se/
Postat av: Becca

jenny: www.svenskbilreklam.se. tyckte det lät skitbra, jag bryr mig inte vad det står på min bil om jag får betalt....eller nästan inte iaf =)

2010-01-05 @ 21:02:07
URL: http://[email protected]
Postat av: Linda Andersson

Inte fel alls, min kille och jag har fått flera kampanjer, nu var det ett tag sedan men köpte mycket billiga däck genom dom som medlem så nått bra har det varit ändå! Vi har kört med Yvonne Ryding och Lendo, Goodyear och Ikea. FYI God fortsättning // Linda

2010-01-07 @ 20:19:17
Postat av: Taraldmia

Thanks for your enjoyable site, many good times had ja!

2011-05-10 @ 12:36:24
URL: http://taraldmia.blog24h.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback