Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Glada Grodan

Håller på att tvätta. 4 maskiner blir det nog, inkl sängkläder. Helt ok på en vecka för en familj på 4 personer =)

Micke får kila och hämta Philip i skolan om ca en timme. Ska försöka hinna lämna in ena laptopen på lagning oxå idag sen i samband med att vi lämnar Philip i Oxie vid 16-tiden.

Ringde idioterna på svenskt skolfoto...ingen ordinarie personal (lägligt värre) så de skulle återkomma till mig på måndag. Jag tänker INTE betala 229 kr för något som A) tagit 3½ mån att nå mig och B) inte alls är vad jag beställt. Iaf EN A4 bild skulle jag ha, nu harjag fått en A5 som största. Nä 50 kr max betalar jag annars lämnas det tillbaka EFTER att jag scannat av dem. Såklart. Tuuuuur att jag är gravid ändå annars hade jag snällt hållt käften och betalat men nu är jag EN JÄVLA BITCH.....Jag ser fram emot samtalet på måndag ;-)

Skickade ut Micke och Nova att skotta snö. Hade feta problem att komma ut med vagen imorse. Ja jag har vait ute på min första promenad sedan olyckan, ensam med barnen alltså. Philip hjälpte mig dra/putta vagene hela vägen (så värre var det ju på vägen hem) Nova spände jag fast med selet sen sa hon inget alls. Mycket märkligt men jag tackar och tar emot. Denna lilla tösabit har nämligen aldrig varit speciellt förtjust i att åka vagn. Man kanske får ett vartannat barn. Philip älskade sin vagn från 0-4½ år (hehe) Det underlättar en del, iaf när man sen ska ut och bränna fett!

Ska in på www.gladagrodan.se nu och berställa ett tryck som jag glömde. Beställt storebror, storasyster och lillebror men Nova är ju faktiskt lillasyster oxå. Sen ett med Elliot oxå kanske =) Fraktfritt har de just nu *tips*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback