Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

NYTT ÅR =)

Sovmorgon till 9 idag, sen ville jag inte sova mer men drog mig lite. Nova och Micke gick upp 9. Nu ska vi göra oss klara för lite övningskörning. Ikväll är det sängen tiiiidigt för klockan ringer lite över fem imorgon bitti. Back to reality eller vad.

Jag har gillat att gå hemma dessa 10 dagar. Kommer förhoppningsvis tycka det är mer behagligt att gå hemma denna mammaledigheten. Hoppas. Jag är en sådan rastlös person som lätt blir uttråkad. För det är ju inte så att man inte har att göra när man är mammaledig. Ha, tvärtom. Man är ganska låst i början med en liten som tar över hela vardagen. Givetvis ska det ju vara så...men ändå. Jag är en planeringsmänniska och det krockar en aning med detta "ta dagen som den kommer". Hoppas sen jag hittar ett jobb som tillåter mig jobba ett par dagar per vecka och sen skiftar vi. Det är vår plan för denna föräldraledighet.

Då får vi se vad år 2010 har att erbjuda oss. Bebis vet vi ju redan här hemma och det kommer bli helt underbart med en liten till i huset. En sista liten en =) Jag undrar så vad det är för en liten där inne. En stillsam kille verkar det som. Bådar gott =) Precis vad vi behöver ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback