Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Framsteg =)

Det tog 5 min för Nova att somna ikväll (!) Jag tror fortfarande inte på det. Gick in till Philip och sa att hon redan sov då sa han "Ja jag sa ju att det var en spännande film hon tittade på!" (en av hans gamla lillefot filmer) ♥ Mer av detta, mer av detta. Igår tog det 1½ timme att lägga Nova efter skrik, gråt och hysteriska utbrott. Klockan 20.30 somnade Nova sen 21 somnade Elliot. Philip är nog vaken än men han gör ju inget väsen av sig, ville ha fläkten upp på rummet för en stund sen. Jag förstår honom, det är varmt som en jävla bastu där uppe!

Idag var jag och Philip och handlade allt på willys, 1200 kr fattigare. Handlade lite annat än till dopet oxå + att vi var inom center syd och köpte ett par shorts till Philip (att ha på dopet) och 2 bodys utan ärmar till Elliot och en rolig sparkdräkt med korta ärmar och ben att ha efter dopet =) Han älskar figurerna på den!

När vi kom hem stack Micke och Nova och badade. Elliot somnade efter en srund och Philip försvann in till grannen. Jag passade på att röja, diska, städa och tvätta. Fått nycklarna till lokalen så redan imorgon kan vi duka och fixa där ute =)

Var över hos grannen tidigare på en cider, vanilj/kanel! MYCKET god =)

Nä om jag skulle sova kanske, Micke jobbar sent så jag får ta barnen på morgonen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback