Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Mys

Sitter och ammar lillen =) *mys* Nova är inne hos grannen i deras uterum och blåser bubblor. Hon älskar att vara där =) Philip spelar fotboll här utanför med L och T. Var iväg med Philip och Elliot till Veberöd i eftermiddag. Hittade en babybjörn active bärsele på blocket för 450 kr. Helt ok pris för den varianten, ska ju vara bättre för ryggen. Hon om sålde hade en badstol typ oxå. Sån man kan sätta de små i när man badar dom, smidigt.

Micke har kapat häcken ännu lite mer idag, nu är det fri syn ut över gräsmattan och sandlådan. Fri insyn oxå men det är en annan sak ;-) Privatliv har man ändå inget med tre barn haha.

Imorgon ska bilen besiktigas och det ska jag INTE glömma! Städad är den faktiskt, hör och häpna =) Sen är det möte på HC i Lödde på kvällen inför skolstarten i höst för Philip.

Bilder kommer sen när barnen lagt sig, OM jag orkar. Elliot äter fortfarande varannan timme ca på natten (ja dagen med men då är man ju vaken) Ibland går det bara 1 timme och 45 minuter. Men that´s life =)

Kommentarer
Postat av: alex

halloj =)



men ska han börja där ute? eller är det bara mötet som ska vara där? Bara mys på med lilleman snyft...för det går så foooooort ... shit du liam är redan 3år om 1månad.... hahaha, det var inte länge sedan vi satt uppe på ÖF och då var de bara 3 resp 4 månader..hahaha... usch saknar lite den tiden då han var så liten. (hans vakna tid då ja inte nätterna..haha)



KRAM min vän

2010-06-08 @ 20:01:02
Postat av: Pilla

vad mysigt :) Eddie var likadan, i perioder käkade han jätteofta. Men så är det.. ju mer de käkar desto mer producerar brösten... små matvrak är de allt ;)!



kram

2010-06-08 @ 21:54:29
URL: http://pillaslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback