Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Ensamma hemma

Jag och de minsta barnen är ensamma hemma. Micke är inne och jobbar idag. Han har ju semester denna veckan och två till men håller i "Skate-O-Rama" på sitt jobb och det är idag.

Elliot sover i gungan och Nova kollar på Bernard & Bianca =) Hon har varit uppe på Philips rum och rotat rundor...Fick låna hans spelkulor OM hon inte blir av med dom. Han är ju inte hemma och det är inte poppis att gå in där och leva runt. Jag städade upp lite snabbt på bådas rum innan.

Inga direkta planer för dagen. Behöver nya Minifom droppar till Elliot och idag är det inte öppet här i vår by. Får bli Lund eller Lödde.

Imorgon är det Mors Dag =) Mitt 9:e år som jag firar. Räknar med 2002 då Philip låg i magen, tycker man är mamma redan då man är gravid. Imorgon skulle jag vilja åka ut till min mamma och fika och kanske till Mickes mamma med. Tycker det är roligt att göra något sånt på Mors Dag. Vi mammor ska uppmärksammas tycker jag. Ja papporna med men det blir i november på Fars Dag. Den 11:e om jag inte mins helt fel.

Igår hade Nova och Celine en rolig lekstund på förmiddagen hemms hos dom. Min syster fick hämta mig där, hade gått dit och sen började det ösregna. Senare på eftermiddagen blev det riktigt fint väder igen =) Sanna, Johan och Alfie kom hit och vi åt pizza allihopa tillsammans. Min syster lämnade av lite "lammöron", en marktäckande växt som det blir rosa blommor på.

Tack Sanna, Johan och Alfie för de fina presenterna till barnen =) ♥Jättesnällt! Nova använder "tightsarna" idag med och lär göra det flitigt framöver =)

Bilder kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback