Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Ergobaby

Klicka för att stänga fönstret

Hittade ingen begagnad till bra pris på varken tradera eller blocket så denna köpte vi till fast pris istället på tradera. En ergobaby bärsele för 799 kr. Vår babybjörn active tar ju livet av oss. Både jag och Micke har SÅ ont i våra ryggar av allt bärande och vi bär Elliot MYCKET, även hemma. Denna är bra för man kan bära på ryggen oxå, kanon när han blir äldre och man inte vill/kan ta med vagnen.

Nu ska jag bara få sålt våra två babybjörn selar på blocket samt båda brio vagnarna. Synd inte Emmaljunga scooter är vändbar så man kan ha Elliot mot sig. Det blir nog en sådan iaf.

Vi har haft en tuff vecka minst sagt. Det är först nu Elliot börjar må bättre. Ingen feber idag =)) Han hade dock 39,5 igår. Stackaren. Vi var iväg hos vår privatläkare i lördags eftersom han blev sämre. Nätterna ska vi ju inte ens prata om. Jag har nog aldrig varit tröttare i hela mitt liv. Inte vad jag minns iaf. Jaja än är jag inte död ;-) Egentligen har hela månaden varit kass för Elliot blev förkyld tillsammans med alla oss andra i början av oktober sen har vi blivit lite bättre men han bara sämre. Usch jag hade hellre åkt på en massa bara han sluppit.

Kan VARMT rekommendera Citroen Picasso till alla barnfamiljer eller iaf de som har 3 barn. Vilket utrymme i baksätet! Kan med lätthet ha 3 bilstolar där bak. Nu satt jag/Micke där bak när vi var på center syd och Philips bilstol fram (han var inte med utan är på församlingens höstlovsaktiviteter) där airbagen bara är urkopplad med nyckel än sålänge.

Nu sover Elliot i bilstolen och Philip ska hämtas kl 16. Micke är ledig idag, skönt efter dessa nätter. Igår somnade Elliot 19.15 ca, vaknade runt 00 sen var det kl 03 och slutligen lite innan 05 då det var dags att stiga upp. Han sover alltid det långa passet först. Skulle varit tvärtom, att han somnade 19 och vaknade 22...men men man kan inte bestämma allt ;-) Bara önska!

1 november idag då, redan känns det som =) Denna månad fyller Philip år, närmre bestämt den 28:e. Han räknar redan ner ;-) 8 år, han börjar bli stor ♥

Kommentarer
Postat av: Pilla

hehe, ja de där sovtiderna känner jag igen :) samma här, Adam sover det längre passet först sen vaknar han tätare under natten. Hade också önskat det var tvärtom...

kram

2010-11-01 @ 21:51:54
URL: http://pillaslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback