Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Läkarbesöket

Imorse fick jag en tid till Elliot inne i Lund hos barnmottagningen. Ringde väl runt 9 och var välkommen dit 14.15. Jättetrevliga var de oxå =) Nu var allt bra med honom, inget på lungorna och inget på öronen. Örat som var inflammerat är läkt nu. Stress stress idag. Elliot gillar ju inte att åka bil så det var mkt skrik och jag och köra i Lund går inte ihop. Har jag tur hittar jag dit jag ska efter många om och men, men sen ska man ju ut oxå...När vi kommer ut efter läkaren (i regn o blåsväder) har jag fått parkeringsböter!! Jag som tryckte ut en biljett på 10 kr! Den hade blåst ner (såklart). Har överklagat nu och hoppas på att slippa betala de 400 kronorna. Jag har ju betalat. Lite fullt upp att packa ut 3 barn, en vagn med väska och grejer i det vädret dessutom....Ångest om jag måste betala =( Inom McDonalds för varsin burgare till barnen, mellis ;-)

Förutom den lilla incidenten (som förstörde hela dagen typ) så har det gått bra. Jag och Elliot har tvättat och städat på förmiddagen, vilat och kollat tv. Jag somnade inte men lyckades få bebis att sova i säkert 1½ timme. Skönt för honom =)

Inatt såg det ut såhär: Somnade 18.30 som vanligt, 21.15 vaknade han och ville ha mat (jag somnade strax innan 21) sen var det nog 4.30 nästa gång. Så, en mkt bra natt mao.

Nu blir det snart middag sen kväll här. Philip är ute och leker, läxan är gjord.



Igår var det fullt upp hela dagen lång! Philip var i skolan och jag och Nova tog en tur till öf. Min mamma kom hit 10.30 för jag skulle köra henne till sjukhuset i Landskrona för en op som skulle göras 11.30. Kom hem, ut på cykelrunda med Nova till lekplatsen dit även grannen och hennes barn hängde med. Nova lekte lite inne hos dom innan dess. Hämtar Philip kl 13.30 som vanligt och lämnar honom till församlingen. Mamma ringer vid 15, är klar på sjukan. Åker till Landskrona och hämtar, allt hade gått bra =) Vilken tur, en op är en op hur den än är. Kl 16 hämtar vi Philip på församlingen sen direkt till tandläkaren 16.15 där Philip hade lite problem med röntgen. Det gick bra efter ett par försök. Hoppas nu Nova vill ta bilder den dagen det är dags ;-) Hem, laga mat (mamma käkade hos oss) La Elliot kl 18.30 och sen var det inte så mkt mer ork så det blev sängen efter lite undanplockande. Vila, vad är det?

Kommentarer
Postat av: jane

tack för din kommentar! Jag klarar mig, det går ju upp och ner i tankar och känslor, men jag är stabil i grunden så det går=)

2010-11-23 @ 20:29:36
URL: http://gumpen.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jane: Det var det jag tänkte och tur är det =) Det hjälper att man har att göra (med barnen etc) så man inte tänker på det precis hela tiden. Kram

2010-11-24 @ 06:56:16
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback