Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Planer

Uppe med tuppen, dvs innan 5. Hörde Elliot vid 4.15 och då kunde jag inte alls andas genom min förkylda näsa =( Japp jag är beroende av nässpray. Igen. Får ta tag i det nån dag. Nova hade lånat nässprayen så det var lika bra att gå upp, ta lilleman och ta oss ner på nedervåningen. Nu kör Elliot runt i gåstolen efter ny blöja, jag sitter här med mitt obligatoriska kaffe och har startat tvättmaskinen. Philip hade klädsim i skolan i tisdags så lika bra att köra det andra med. Man är inte arbetslös här hemma =)

Snön ligger kvar ute, riktig kramsnö är det. Vi har inte direkt varit ute. Igår blev det bara lämning och hämtning. Elliot är grymt missnöjd i vagnen och bilen så lite trist. Philip och Nova är ju ute med dagis/skola.

Har annorlunda ont i ryggen sedan igår, som om jag är trött i ryggen liksom. Kan knappt böja mig ner men det slipper man inte undan så det är bara att kämpa på. Åldern har väl kommit ikapp mig eller så är det alla slitningar det innebär att vara hemma. Så det är great med det vanliga nackontet, ryggont och mensvärk på en och samma gång. Det sägs ju att smärta är svaghet som lämnar kroppen. Jävlar vad stark jag måste vara då ;-) Hahaha.

Elliot är jätteglad för mat nu och gröt =) Kanske detta är en unge som faktisk gillar mat =) Inte som de andra två som bara petar i maten och är "färdig" efter 2-3 bitar...Har testat nestles naturnes och det var en favorit, även efterrätter som tidigare inte var poppis. Gröten ska vara semper dock. Klat man ska ha krav här i livet ;-)

Idag åker Micke med sitt jobb på någon planeringsdag/övernattning i Båstad eller var det var. Hemma igen imorgon vid 16. Lång dag, natt och en dag till med barnen. Får se om jag överlever ;-) Hoppas de är snälla mot mig hehe.

What else? Jag var först på gatan med att julpynta. Dagen efter hakade en granne på och dagen efter det var det två till ;-) Oxå har vi fått en stor julgran med belysning här ute på gräsmattan på gården *mysigt*

Måste börja planera lite inför kalasen lördag och söndag. Vet inte riktigt hur många som kommer men på ett ungefär. Står ff i valet och kvalet om jag ska göra egna hamburgare eller bara steka köpta. Måste åka och handla på....ja när ska jag göra det? Måste ju bli barnfritt eller iaf utan Elliot. Imorgon kväll ska Philip på kalas hos klasskompisen L och sen är klasskalaset kl 13 på lördag. Mmm får ta och fundera.



Ipod vs Iphone ;-)      25 kronors gardinen    morgonpigg kille =)

Kommentarer
Postat av: Pilla

fina bilder o mysigt med pynt :)

Ska adventspynta här hemma också i veckan. Blir kulor och stjärnor i fönsterna i år, inga stakar. Det går inte med en liten Eddie klåfinger i huset :)

Naturnes gillade Eddie med. Han är lite kräsen med mat o äter inte vad som helst.

-ont i ryggen ja, samma här pga all belastning. Jag brukar stretcha och träna lite några kvällar i veckan, här hemma framför tv:n. Prova det hjälper.

kram

2010-11-25 @ 13:05:52
URL: http://pillaslilla.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Pilla: Nej det förstår jag, får se om det blir samma nästa år eller om det blir hängande fönsterpynt istället =) Hittills verkar Elliot gilla det mesta, förutom nestles gröt. Den går inte av ngn anledning. Skönt för de andra två är små i maten men det kan ju Elliot oxå bli sen. Både Nova och Philip åt oxå bra när de var under 1 år sen började pillandet o petandet. Det ska jag testa, har mest bara tagit piller ;-) kram

2010-11-25 @ 19:45:19
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback