Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Uppe med tuppen...

...idag kl 04 ;-) Jobbade 17-22 igår och somnade väl runt midnatt. Gav Elliot en flaska vid 23 sen sov han till 04 från 18.30 skulle jag tro. I´m a zombie ;-)

Igår hade vi varit gifta i 3 år =) Oxå var det Novas dopdag, vi gifte ju oss då innan hennes dop. Vi firade inte direkt eftersom vi sa hej och hejdå i dörren typ. Ett annat år får vi göra något tillsammans.

Jobb gick bra igår iaf. Jobbade ihop med Aris och det var kul =) Lyssnade på hög musik i bilen som vanligt. Snackade så mkt så vi missade gatan vi skulle in på. Som vanligt =) Sknar att jobba där jämt. Saknar det gamla gänget där och så kul vi hade ihop. Nu verkar det inte bli att jag går tillbaka dit, heller. Jobbigt att byta arbetsplats ofta. Man vill ju vara bland folk man känner och som känner en själv. Men vi får se. Kan säkert få timmar som täcker upp en heltid. Väntar svar från de många jobb jag sökt här hemma.

Skulle vilja ha Elliot hemma tills han är 2 år. Som det ser ut nu ska han inskolas på dagis när han är 16 mån. Visst, vi behöver verkligen två inkomster. Tyvärr. Men det känns ändå tidigt när han är 16 mån, inte ens 1½ år. Vi får se. Jag är gärma hemma mer när han är lite äldre. Roligare och lättare. Som han skrek i bilen igår, han fick knappt luft. Så gör han dagligen och det är såå stressande....

Igår när vi hämtat Nova på dagis åkte vi till skolan för att hämta Philip. Han ville dock leka med en kompis så jag, Nova och Elliot åkte bort till öf istället och hämtade sen Philip hos kompisen strax efter 16. Snabbt hem och åka till jobb 16.30.

Idag hoppas jag kunna vila lite när Ellito sover sen på förmiddagen. Igår somnade han 8 i bilen, vaknade till lite då och då. Kånka in bilstolen på skolan och på dagis. Den är TUNG! Gav mat vid 9 och sen somnade vi en stund till. Jag brukar ha tur så att Micke lämnar på dagis och skola men igår åkte han hemifrån vid 7.45 och idag börjar han 8. Projekt men allt går. Vad skulle jag göra utan min bi?? ;-)

Ska till Madde efter dagis/skola. Hennes lilla Isabella är redan 4 mån och vi har inte setts än!! Roligt ska det bli iaf =)

Kommentarer
Postat av: Pilla

oj vad jobbigt att gå upp så tidigt... och så jobbar du med - ännu jobbigare.

Hoppas du får sova längre snart.

kram

2010-11-12 @ 12:58:16
URL: http://pillaslilla.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Pilla: Ja det är drygt men konstigt nog så har jag de senaste dagarna börjar känna mig helt ok. Inte sådär dödstrött som innan. Övertrött kanske ;-) Tvärtom så hjälper jobbet mig orka mer hemma. Jag är inte sen typiska "hemma-mamman" ;-) Måste ha lite socialt oxå. kram

2010-11-12 @ 20:13:21
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback