Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Insomnia

Det gick bra att jobba igår. Riktigt skönt att komma ifrån lite, ser det som lite semester. Men det är ju så i början när barnen är små. På jobb har man rast men hemma med barn har man aldrig rast. I need a break. Värre är det med sömnen. Stängde tv:n kl 01 sen vaknade Elliot vid 03 (ammade honom vid midnatt) sen vid 4.30. Efter 5.45 somnade han inte om igen så det var bara att stiga upp. Sovmorgon, my ass ;-) Jaja. Förhoppningsvis upplever man fler morgnar här i livet!

Nova är relativt pigg, natten hade inte varit alltför jobbig. Bättre än förväntat. Första natten med förkylning, hosta och täppt näsa brukar ju vara ett smått helvete. Iaf här hemma. Philip nyser men det har han gjort till och från sedan skolan började. Jag känner mig ok. Är bara trött.

INGA planer idag, skönt. Orkar ändå ingenting. Nu sover Elliot efter 3 timmars vakenhet, trött var han lille gossen. Hoppas kunna sova middags en eller så struntar jag i det. Jag blir så seg och mår kasst efter att ha sovit middag. Ändå behövs det så det är som pest eller kolera.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback