Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

klart

Såja, nu är barnen hemma från skola och dagis och har ätit mellis. Elliot har varit jättegnällig hela förmiddagen. Undrar om de där tänderna tänker komma tidigare än hos de andra. Philip var 9 mån och Nova 12 mån.

Nu är det färdigmålat i vårt nya rum. Kommer nog flytta in idag när Micke kommer hem från jobb.

Intressant valvaka =) Extremt omoget dock att frysa och mobba ut ett parti på det viset när det är FOLKET som valt in dom i riksdagen. Var är demokratin i det kan man undra!


Kommentarer
Postat av: jane

"ställ upp invandrarna här på filmen och sätt en kula mitt mellan ögonen, lägg dom sen i en påse och sätt frimärke och skicka dom dit där dom hör hemma" -Marie-Louise Enderleit, SD-kandidat....



OMOGET ATT FRYSA UT, NÄ KNAPPAST FINNS EN ANLEDNING!!!!

2010-09-22 @ 12:04:23
URL: http://thejade.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jane: Ändå svenska folket som valt in dom och det måste finnas en anledning till det. Många kanske inte håller med til 100% men känner sig lessa på situationen. Det var så de trodde att de fått så många röster.

2010-09-22 @ 20:45:00
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/
Postat av: Charlotta

Hej , hej mamma Rebecka !

Blir förvånad varje gång jag kikar in på bloggen , den lille bebisen bara växer o växer . Snart dags för bromsolja ?

Jättefina ungar som ni har !



Fortsätt njut av tiden ...



Underligt val , förmodar att vi går en ny framtid till mötes . Lik den i Danmark , först ignorerades DF och tiita vilken makt de har idag .



Krama dina barn mkt !

2010-09-23 @ 09:00:08
Postat av: Rebecca

Charlotta: Hoppas allt är bra med dig =) Ja han växer så det knakar, tuuung är han att kånka runt på ;-) Han skrattar så gott och är riktigt kittlig! Sömnen kunde ju varit bättre men men, de andra har inte heller sovit hela nätter tidigt så man e inte bortskämd =)



Tack =) 3 mån kvar sen ska Micke vara hemma 8 mån och jag står utan jobb. Kommer hitta något, frågan är om man får nåt man tycker om eller något som bara ger pengar på kontot...?



Ja jag tänkte på det om Danmark, det var samma sak i början där och nu är de stora. Det känns som många röstat på sd i ren protest. Rätt eller fel men politikerna verkar ha reagerat iaf. Ha det bra =) Snart kommer jag o hälsar på! När jobbar du? kramar

2010-09-23 @ 22:56:37
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback