Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

post op update

Lite lättare att blogga från datorn men nu vet jag inte hur jag ska lägga in bilder, blivit nåt knas. Micke sa att blogg.se håller på med en app till iphone så snart går det nog. Nu verkar det inte ens gå härifrån men de höll ju på med något igår har jag för mig. Har en massa bilder på telefonen som jag försökte lägga över på datorn men jag är ju ingen datanörd. Kanske orkar Micke hjälpa mig imorgon. Han har verkligen varit en klippa som pallar med allt, mest med Elliot då. Jag får ju inte lyfta honom alls men har ändå kramat honom en del, matat och så =) Längtar tills jag kan göra mer och fungera som vanligt. Iallafall, allt är fortfarande bra. Varit igång i stort sett hela dagen och det har ju känts en del. Igår låg jag bara i sängen och kollade på tv, gick på toa och satt upp för att äta ;-) Gördeln jag ska ha dag och natt i ca 6 veckor har redan börjat hata mig. Eller mina höfter som den gnager mot. Flyttat lite på den så nu känns det bättre + en stark värktablett på det så =) Måste ju ha den och vill ju att resultatet ska bli så bra som det bara kan bli. Har nada ont i brösten men nu säger jag kanske för mkt. Iom att jag måste gå lite framåtböjd (eg mer än jag gör) så blir jag trött i ryggen. Nog mest meningen att jag ska vara mer sängliggandes dessa första dagar. Tänkte lägga in bilder på magen sen, det andra känns lite för privat. Givetvis visar jag er nära vänner men då IRL =)

Kommentarer
Postat av: Katharina

var det ett bröstlyft du gjorde? Jag vill oxå göra det, kanske bättre o vänta dock o se om man får fler barn men jag SKA oxå göra det en dag! Ungefär vad kostar det? Du behöver inte svara om du inte vill :)

2011-05-11 @ 21:55:00
URL: http://kathhs.blogg.se/
Postat av: Katharina

Tack för svaret! :D Ja jag vill oxå bara göra ett lyft, vill inte ha större! Jag fick bröst rätt tidigt, samt amningen har gjort att dom inte är sådär snygga direkt! Men då vet jag ungefär vad jag får spara ihop då haha, lär ta ett tag =P

2011-05-12 @ 16:37:40
URL: http://kathhs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback