Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Barnen sover

Vi la dom lite tidigare ikväll efter en hård helg. Önskar jag hade ett jobb utan helgarbete men det lär nog inte hända på ett tag. Vet ju inte hur de arbetar här i kävlinge men de flesta kör på varannan helg. Vi får se. Det kommer betyda mycket för oss om jag får jobb här i byn så vi hoppas ju på det.

Vet inte om det blir något med den där lägenheten vi kollade på i torsdags. De innehar inte den där klausulen att köpet går tillbaka om vi ej får sålt vårt hus. Det är viktigt för oss eftersom vi verkligen inte kan stå med två boendekostnader. Lutar kanske åt en annan lgh som det är visning på i veckan. Den ligger oxå bra till, på sitt sätt men inte lika nära skola men lite närmre dagis och nära affärer och relativt nära tågstationen vilket ju är bra för våra tågåkande gäster 

Det blev familjepizza ikväll. Orka laga mat liksom. Får bli nån typ av kyckling imorgon. Preparerat Elli med både Alvedon och Ipren nu ikväll + nässpray för han är förkyld oxå. Hoppas hoppas på en överlevnadsbar natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback