Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Syskonkärlek 💗

Dags att sova nu för min del. Sent för att vara mig, speciellt de senaste veckorna då jag lagt mig runt åtta för att orka upp 5.30 och fixa med barn, dagis, jobb, dagis, mat och allt annat. Mycket ligger på mig nu men det går åt rätt håll så det är bara att kämpa på och vila när tillfälle ges. Jag är rätt seg och vilar när jag känner att jag inte orkar mer. Nu hoppas vi på det bästa, ser fram emot en lugn och stressfri jul :)

Jag har haft fullt upp med att byta mina kvällar mot dagar och ordna semester när jag haft helgpass. Nu är det kanske slut med det då jag förhoppningsvis kan börja jobba dagtid månd-fred. Det hade löst MÅNGA problem och därmed stressmoment för oss alla. Efter drygt 13 år på detta sätt med mycket OB tjänstgöring är jag trött på det om jag ska vara ärlig.

Imorgon jobbar jag alltså 7-13 istället för kväll. Torsdag 7-16 inkl utb 13-16 och sen lucia på dagis kl 17. Fredag 7-13. Nästa vecka dagtid alla dagar utom torsdag då jag skulle jobbat 8-21 men fick ta semester. Skönt med dagpass :)

Träffat en kollega idag som är mammaledig, hon fick sin lilla den 5:e december så stort grattis!! Såå liten och fin :)

Nu ska jag ta och sova här på Philips rum med Nova till vänster och Elliot till höger. Tyvärr är det inte mamma-vecka för Philips del men han kommer redan på fredag då vi har "lånat" honom för kalas x 2 :))




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback