Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Nära 😊

Nu är det nära! Nu är det inte långt kvar tills jag blir moster 😊😊 Syrran och Jocke har varit på förlossningen sedan kl 15 ca. Sååå spännande!! Nervöst med för den delen för första gången är ju första gången hur man än vänder och vrider på det. Det kommer gå bra 😊 Fick ett sms vid 19.30 ca och då var hon öppen 7 cm och igår på bm kontroll var det 2 cm. Jag tycker det är snabbt för att vara första gången. Min andra förlossning var ju mkt lik den första, tog 12 timmar från första känningen att nu är det på G. Spännande är det iaf och jag hoppas det går lagom fort så kroppen hinner med men ändå så hon inte har så ont. Men det där är ju oundvikligt tyvärr.

Mitt i brandsläckningen idag ringer dagis. Elli hade feber så Micke åkte och hämtade honom. Inget extrajobb för mig imorgon mao. Ledig fram till lördag.

På fredag ska vi kolla på en hyreslgh i byn 😊 Hoppas rätt mkt på denna. 110 kvm och 4 rum. Mkt centralt och det är ju kanon sen när jag är utan bil.

Nu kollar jag tv och ska strax sova. Frusit så in i helvete idag så kroppen lär ha träningsvärk imorgon av att jag spänt mig så mkt. Brrrr!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback