Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Bil

Idag är det skola 12-13, möte 13-16, skola 16-17 och sen fritidshemmets dag 17.30. Busy day ;-) Hittar inte lappen med info om ikväll men jag har en svag förnimmelse att man skulle ta med egen fikakorg. När jag nu ska fixa det ;-) Lite tight schema MEN har bilen idag vilket underlättar sjukt mycket =) Micke blev hämtad av David imorse vid 8 och jobbar till 22.

Lämnade Philip i skolan 8.15 sen dagiskidsen 8.30. Blir lång dag idag till strax efter 17. Men sen 13.10 på onsd och torsd.

Var förbi lägenheten efter dagis och det går ju framåt =) Målaren var där och han hade fått besked på att ta alla väggar och tak. Sätter oxå upp de fondtapeter vi väljer och köper. Golv till hallen uppe och nere var på plats och det blir eklaminat. Trappan kommer antingen slipas och målas eller slipas och lackas. Golvet i Novas sovrum (det med rosa tapeter i nuläget) kommer bytas för där var ju oxå en vattenskada. Golvet under kommer slipas och behandlas likaså garderoben mot mögel. Mmhmm då var det bara frågan om toaletterna. Det hade ju varit kanon om de kunde bytas för de är allt annat än fräscha liksom. Vind + balkong kommer rensas av vaktmästaren. Nu håller vi bara tummarna för att de hinner klart innan månaden är slut. Vi MÅSTE ju flytta in.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback