Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Blocket

Har lagt in lite vintergrejs på blocket. Tradera går inte så bra just nu. Har en del som Elli växt ut och ger bort det mesta till syrrans lille Xander eller till min kusins två små.

Philip behöver lite mer byxor, liksom Nova som även behöver tjocka tröjor och en vinterjacka. Det finns en svarti stl 128 på vinden men tror den är för stor. Får kolla. Philip behöver vinterkängor. Elli och Nova klarar sig. Elli har två overaller på vinden, en i stl 98 och en i 98/104 så han klarar sig med det. Sen är det vantar och sånt men det är ingen stor kostnad. Jag har förresten oxå en jacka från förra året som passar 😉 Min Everest dunjacka som jag fyndade för 200 kr (inkl 100 kr frakt) Sen skor, ja det beror lite på var och hur man jobbar. Brukar klara mig med gympaskor trots att jag är ute mkt.

Nu ska jag sova. Ledig imorgon med kidsen. Skulle till sis men Xander är sjuk 😔 så vi får ta det en annan gång. Blir ÖF imorgon istället och Micke kan ha bilen vilket nog gläder honom 😉 I byn vid uppehållsväder klarar vi oss fint med cykel. Inga avstånd ju.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback