Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Loppis

Nu är det dags att lägga sig. Nova snarkar på soffan, Elli ligger i sängen sedan kl 20 ca och jag har kollat runt på ikea =) Ska dit på söndag med mamma och Elli är det tänkt så åker Nova och Micke och badar. Ska köpa ett gäng tavellister, ramar, värmeljuslyktor, små handdukar, krokar, kanske ett badrumsunderskåp (ska mäta lite mer) och sen på jysk en ny filt till soffan. En lila som kommer matcha fondtapeten fint sen en svart fleecefilt på den lilla delen tänkte jag men en sån har vi hemma.

Städat och diskat här hemma ikväll så jag fick skallebank men proppade i mig lite piller så nu är det bra igen.

Upp tidigt för loppis som öf anordnar här i byn i xl byggs gamla lokaler. De öppnar 9.30 och hoppas det går bra att gå dit med två kids ;-) Har förberett Nova på att leta efter sånt hon gillar oxå ska vi spana efter brallor till alla tre kidsen och lite annat + pyjamasar i stl 80 till lille kusin Xander =)

Kl 14 imorgon är det sen dags för cirkus vid badet =)

På söndag är det då tänkt att det blir en tur till ikea. Har en traderavinst att hämta upp i närheten av där mamma bor så hämtar nog upp henne (vet att hon inte gillar att köra med sin bil ;-))

Sen provar Nova på dans kl 16. Helgen är fullbokad och jag är LEDIG =)

Nu ska jag joina mina kids i sängen =)

Kommentarer
Postat av: Unni

Om du läser detta innan jag hinner messa dig, har jag. En fråga. Julle har ätit/rivit sönder våra cirkus biljetter. Hade ni över? Hör av dig i så fall! :) kraaaam

2012-09-22 @ 00:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback