Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Ån

Idag var det NÄRA att jag badade i självaste Kävlinge å!! Gick i till låren och Nova till magen men sen hade vi inte badkläder. Var helt ok vatten så nästa gång hoppar vi i ordentligt 😊 Letat längs med hela ån och hittat några ställen som funkar.

Annars inte mycket idag. Massage kl 13 och innan dess bara inomhus.

Ångest att det snart är dags att jobba igen. Kommer dock bli 3 v sen tillbaka i hemtjänsten. Tror att det ändå funkar bättre. Detta med månd-fred är jättebra, absolut MEN sysslorna är sjukt monotona och uttröttande. Att sen komma hem och göra samma efter att ha gjort det i värsta fall 7 timmar? Nej tack. Så väljer att gå tillbaka men söker annat för fullt!

Planerar kalas för fullt 😄 Novas 🎁 kom idag, på två olika ställen. De ska slås in nu när hon åker till farmor onsdag-fredag. Ska planera maten så långt det går eftersom Philip spelar cup lörd-sönd + match kl 19 på fredag. Fullt ös medvetslös 😉 Tänkte smörgåstårta och vanlig tårta sen lite småkakor, kaffe och läsk typ.

Passar vår nya grannes kanin nu onsd-fred. De åker imorgon och kommer hem på fredag så det är inte så länge och den är kvar i deras lägenhet. Nu har jag sett alla lägenheter i detta huset och de är alla väldigt fina och speciella 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback