Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Kväll





var kvällen kommen även här hemma. Micke jobbar kväll som vanligt om onsdagarna. Vid 11.30 ringer min mobil på jobb "Dagis". Neeej, tänkte jag! Nu är han sjuk. Jo, mycket riktigt. Feber. Det var bara att avsluta vad jag höll på med och cykla hem och hämta bilen. 

Sen har resten av dagen varit lugn. Elliot somnade vid 14, precis när jag tänkte vi skulle åka och hämta Philip i skolan. Nova hämtade jag direkt efter dagis, vid 12. Philip hade sin cykel på skolan så det var ju inga problem och hem kom han men jag är rädd och orolig. Kan inte hjälpa det... Kan jag hämta så gör jag gärna det men ville inte väcka en febrig liten kille. Han vaknade sen vid 15 för att sova vidare till 16.

Körde till bibblan vid 16.30 och lämnade tillbaka Novas 32 (!) böcker hon lånat. Hon lånade 5 nya idag, mer rimligt 😉 Körde sen och lämnade Philip på fotbollen, hem och käka mm och sen hämta igen kl 18 typ. 

Nu sover alla utom Philip. Elliot somnade innan 21 trots sin middagslur och Nova somnade i soffan 20.30.

Har kanske kanske hittat en RESA!!! Teneriffa 1 v på sportlovet! Måste kolla med Micke först såklart men jag (och barnen) är så sugen 😊

Philip har gjort en smörkniv i slöjden 💗 
Elli är helt såld på rosa pantern, the powerpuff girls och ben ten 😉 Allt på netflix. 


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag ska nog va glad om jag klarar det till vecka 28...de verkar inte som d tror mycket på sent cerklage...

2013-12-19 @ 11:49:14
URL: http://londonjenny.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback