Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Att åldras

Det är något jag varit vettskrämd för. Speciellt när jag var nära 30. Alltså det är jag ju nu med men på andra "sidan", för ca 4 år sedan kanske. Då ville jag ABSOLUT inte fylla TRETTIO ÅR!! Shit alltså, det kändes hemskt. Men, vad hände då för exakt 2 år sedan? Inte mycket 😉 Jag blev 30 år och inte mer med det. Visst, inte 20 och nåt mer men vad gör det. Ålder ÄR verkligen bara en siffra.

Får ofta höra att jag ser betydligt yngre ut än vad jag är. Sällan är jag på bolaget men det händer (i tjänsten typ) och jodå "Har du leg?" 😮 Smått chockad men leendes visar jag mitt körkort (om jag har det med mig...) som avslöjar att jag är 12 år över gränsen. Jag har lärt mig uppskatta detta. Att se yngre ut är inte alltid till ens fördel eftersom ung ofta ses som oerfaren inom jobb mm. Fast där kan motsatsen bevisas.

För 10 år sedan hade jag varit mamma i nästan exakt 7 månader. Året var 2003 och min Philip var en bebis. Nu är han snart 11 år och jag är verkligen välsignad med tre underbara barn som förgyller min tillvaro lika mycket som de ger mig grå hår! Nä just det, sådana har jag inte. Än 😉

Ser fram emot att bli äldre och få ännu mer livserfarenhet. För vem vet vad som händer inom bara ett år.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback