TjÀna pengar pÄ din blogg - Testa gratis!

Mamma & Elliot tid 💗💗












Även jag firar lördag 😉 Men med mĂ„tta!


Nova och Micke drog till Malmö men jag kĂ€nde inte för det sĂ„ tog med Elliot pĂ„ en promenad för glass och mata ankor 😊👍 Vi smög pĂ„ vĂ€gen dit, gömde oss i buskar och lĂ„tsade att vi var spioner 😉 Jag var rĂ€tt bra tyckte sonen min 💗

Tidigare idag 





Nova var jĂ€tteduktig och rensade ut tvĂ„ pĂ„sar till insamlingen. Vi fyllde en hel maskin tvĂ€tt med smutstvĂ€tt men det Ă€r en annan historia 😉 11 klĂ€nningar och ett helt torkstĂ€ll blev det 😼 Liiite lĂ€ttare nu att se vad hon faktiskt har och kanske t o m behöver. Till vintern har hon tvĂ„ jackor som funkar men bara ett par termobyxor och av erfarenhet vet jag att minst tvĂ„ uppsĂ€ttningar Ă€r bra att ha. Stl 134 fĂ„r det bli. FleecestĂ€ll frĂ„n förra Ă„ret fungerar till alla tre. Philip anvĂ€nder sitt till fotbollen eftersom de spelar ute en gĂ„ng i veckan Ă„ret om. Philips jacka fungerar och han anvĂ€nder ju inte termobyxor men kanske ett par lĂ„ngkalsonger 😉 Elliot har en vinterjacka (Molos regnbĂ„gsfĂ€rgade, LOVE IT!) och behöver termobyxor till den sen en overall. Den svarta KAXS i stl 116 som Nova oxĂ„ haft Ă€r för liten tror jag. Ska testa pĂ„ honom. Philip Ă€r nog den enda som har passande vinterkĂ€ngor. Ska kolla det med. Ja, en del att förbereda mao. 

Ska fira delar av de sista semesterdagarna pĂ„ soffan 😉

Philip spelar match imorgon pĂ„ lĂ€gret. KĂ€nde för att köra de 10 milen (!!) dit och kolla. Mamma hĂ€nger ev med. Helt ok egentid annars 👍😊 MĂ„ste bli bĂ€ttre pĂ„ det dĂ€r med att ta mig egentid.




Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja de vÀxer sÄ d knakar! Dina med!
Ja kom gÀrna o hÀlsa pÄ :-). Kanske svÄrt nu nÀr du har nytt jobb men nÄn gÄng du e lÄng ledig kanske! Kram

2014-08-16 @ 20:38:40
URL: http://londonjenny.blogspot.com

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback