Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Mamma & Elliot tid 💗💗
Även jag firar lördag 😉 Men med måtta!


Nova och Micke drog till Malmö men jag kände inte för det så tog med Elliot på en promenad för glass och mata ankor 😊👍 Vi smög på vägen dit, gömde oss i buskar och låtsade att vi var spioner 😉 Jag var rätt bra tyckte sonen min 💗

Tidigare idag 

Nova var jätteduktig och rensade ut två påsar till insamlingen. Vi fyllde en hel maskin tvätt med smutstvätt men det är en annan historia 😉 11 klänningar och ett helt torkställ blev det 😮 Liiite lättare nu att se vad hon faktiskt har och kanske t o m behöver. Till vintern har hon två jackor som funkar men bara ett par termobyxor och av erfarenhet vet jag att minst två uppsättningar är bra att ha. Stl 134 får det bli. Fleeceställ från förra året fungerar till alla tre. Philip använder sitt till fotbollen eftersom de spelar ute en gång i veckan året om. Philips jacka fungerar och han använder ju inte termobyxor men kanske ett par långkalsonger 😉 Elliot har en vinterjacka (Molos regnbågsfärgade, LOVE IT!) och behöver termobyxor till den sen en overall. Den svarta KAXS i stl 116 som Nova oxå haft är för liten tror jag. Ska testa på honom. Philip är nog den enda som har passande vinterkängor. Ska kolla det med. Ja, en del att förbereda mao. 

Ska fira delar av de sista semesterdagarna på soffan 😉

Philip spelar match imorgon på lägret. Kände för att köra de 10 milen (!!) dit och kolla. Mamma hänger ev med. Helt ok egentid annars 👍😊 Måste bli bättre på det där med att ta mig egentid.
Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja de växer så d knakar! Dina med!
Ja kom gärna o hälsa på :-). Kanske svårt nu när du har nytt jobb men nån gång du e lång ledig kanske! Kram

2014-08-16 @ 20:38:40
URL: http://londonjenny.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback